úterý, ledna 29, 2008

Krest ohnem

Dneska mi jeden znamy pogratuloval k Networkers, uz je to skoro tyden, neskutecny jak ten cas zase/porad leti.
Muj prvni pokus jsem lehce popisoval, uplne se mi to nezdarilo (IMHO, ostatni tvrdi neco jineho :o) a tak jsem se tak nejak vnitrne nastval a rekl jsem si, kaslu na to, proste to znovu odrikam a nejak to dopadne, pak si dam ruma a jedu dom.
No a druhy den to vyslo jeste malicko lepe, cas vysel presne, byl jsem v pohode uvolneny a az na to, ze jsem rano zmrznul jak drozd (protoze nas nepustili do objektu driv nez v osm a jako spravny speaker jsem tam byl 7:45 kvuli priprave), tak to celkem slo. Lide se smali, video fungovalo, moje historka na zacatek taky, slajdy slajdovali a presto komentare a hodnoceni neni to, co bych si predstavoval (ale bylo tam cca. 300 lidi, takze vsem se holt zavdecit neda).

Celkove hodnoceni se u nas povazuje za dobre, pokud je prumerne 4.25 (5 je nejlepsi). Mam 4.12 a 4.30 (prvni a druha, znalost prednasky) a 3.91 a 4.19 (opet prvni a druha, schopnost predat informace).
Takze na to, ze to bylo poprve to rozhodne neni spatny, nicmene toho 4.25 to nedosahuje a ja jsem asi holt moc ambiciozni, chtel jsem mit alespon tohle hodnoceni.
Na druhou stranu, prezil jsem, zvladl to, sel jsem do areny a bojoval :o) Takze asi dobry nebo co.
Diky vsem co me drzeli palce a jine casti tel.

Žádné komentáře: