neděle, března 30, 2008

Premyslite ?

Vite proc na smazeni pouzivate ten olej co pouzivate ? Je to kvuli tomu, ze vam chutna, ze voni ? Nebo ze ma dostatek omega 3 kyselin, je nejlevnejsi nebo naopak nejdrazsi ?
Co bylo presne duvodem k tomu, ze jste si ho nekde koupili ? Vite to ?
Premyslite ?

Neb oje vam to jedno ?

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Kupujeme olivový olej v Řecku, protože víme že tam dělají vynikající a chutná nám. Je plný slunce s nádechem chutí rozmanité řecké krajiny :-)
PaL

Anonymní řekl(a)...

Kyselost má 0,00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001
LaP

Unknown řekl(a)...

My jsme na tom s olejem stejne :-) To vite Rek pod strechou, to nemuze dopadnout jinak.